startsida | brons | kristallglas | guld & silver | bildgalleri | presentkort | prisuppgifter | kontakta oss

Kristallglas - exklusiva avgjutningar utöver det vanliga

Våra avgjutningar i massivt kristallglas görs av högkvalitetsmaterial särskilt framtaget för denna
typ av avgjutning.

Populariteten av avgjutningar i kristallglas går utöver våra förväntningar och merparten av de beställningar vi får sedan lanseringen av denna exklusiva kollektion gäller kristallglas. Och det är inte så svårt att förstå - vi tog fram denna kollektion just för den som vill ha något utöver det vanliga.

Priset för avgjutningar av kristallglas är från 4995 kr. I priset ingår bl.a. monteringsplatta i marmor och gravyr av plakat som monteras på plattan. Dessutom har Du möjlighet att som extra tillval beställa LED-lampa som belyser kristallglaset. Till detta kommer kostnader för det avgjutningskit som vi särskilt tagit fram för ändamålet och som Du enkelt kan använda hemma för att ta fram den första delen av gjutningsprocessen (se mer om detta nedan).

Kontakta oss så berättar vi mer om priset för just Din beställning. Du kan också se avdelningen Prisuppgifter för mer information.

Avgjutningskitet

För att ta fram våra brons- och kristallglasavgjutningar behöver vi en hårdgipsavgjutning av den hand eller fot som ska avgjutas. För att underlätta denna hantering har vi tagit fram särskilda avgjutningskit som Du enkelt kan använda hemma.

I avgjutningskitet - som är gjord av naturmaterial och därmed helt oskadligt - ingår allt Du behöver för att själv utföra det första steget i avgjutningsprocessen, dvs modellavgjutningen. Med kitet följer även en utförlig instruktion som tar Dig igenom processen steg för steg.

När modellavgjutningen är klar skickar Du hårdgipsavgjutningen till oss, varvid processen med framställningen påbörjas av våra specialister.

Vill Du hjälpa någon föreviga sina minnen?

Läs mer om våra presentkort genom att klicka på länken i navigationen ovan.