startsida | brons | kristallglas | guld & silver | bildgalleri | presentkort | prisuppgifter | kontakta oss

Brons - avgjutningar som fångar detaljerna i stunden

Våra avgjutningar i brons speglar vårt koncept på ett utmärkt sätt - minnen som varar generation efter generation. Gjutningar i massivt brons är i princip oförstörbara.

Med de näst intill ändlösa möjligheterna att ytbehandla bronset - s.k. patinering - kan vi dessutom erbjuda Dig precis den produkt Du önskar.

Priset för bronsgjutningar är från 4495 kronor. I priset ingår bl.a. monteringsplatta i marmor och gravyr av plakat som monteras på plattan. Till detta kommer kostnader för det avgjutningskit som vi särskilt tagit fram för ändamålet och som Du enkelt kan använda hemma för att ta fram den första delen av gjutningsprocessen (se mer om detta nedan).

Kontakta oss så berättar vi mer om priset för just Din beställning. Du kan också se avdelningen Prisuppgifter för mer information.

Avgjutningskitet

För att ta fram våra brons- och kristallglasavgjutningar behöver vi en hårdgipsavgjutning av den hand eller fot som ska avgjutas. För att underlätta denna hantering har vi tagit fram särskilda avgjutningskit som Du enkelt kan använda hemma.

I avgjutningskitet - som är gjord av naturmaterial och därmed helt oskadligt - ingår allt Du behöver för att själv utföra det första steget i avgjutningsprocessen, dvs modellavgjutningen. Med kitet följer även en utförlig instruktion som tar Dig igenom processen steg för steg.

När modellavgjutningen är klar skickar Du hårdgipsavgjutningen till oss, varvid processen med framställningen påbörjas av våra specialister.

Vill Du hjälpa någon föreviga sina minnen?

Läs mer om våra presentkort genom att klicka på länken i navigationen ovan.